Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşları

Bu kaynak görünümü şu anda kullanılamıyor. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Kaynağı indir

Veri Sözlüğü

Sütun Tip Etiket Açıklama
YIL numeric

Yıl bilgisi

FUTBOL numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Futbol’a katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

YUZME numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Yüzme’ye katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

GURES numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Güreş’e katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

GURESTE DERECE YAPANLAR numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Güreş’te dereceye giren sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

TAEKWANDO numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Tekwando’ya katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

TAEKWANDODA DERECE YAPANLAR numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Teakwando’da dereceye giren sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

KICKBOKS numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Kickboks’a katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

KICKBOKSDA DERECE YAPANLAR numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Kickboks’ta dereceye giren sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

MUAY TAI numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Muay Tai’ye katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

MUAY TAIDE DERECE YAPANLAR numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Muay Tai’de dereceye giren sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

WUSHU numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Wushu’ya katılan sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

WUSHU DERECE YAPANLAR numeric

Tuzla Belediyesi Spor Okulu Spor Branşı Wushu’da dereceye giren sporcu sayısı bilgisi verilmiştir.

Ek Bilgiler

Alan Değer